Ofta Ställda
Frågor
Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Beställning & Betalning

Du kan spåra din försändelse via spårningslänken som finns i ditt bekräftelse-mejl.

Vi skickar alla beställningar klockan 12:00 varje vardag. Beräknad leveranstid är 3 arbetsdagar.

Din beställning kommer att behandlas så snart den har lagts, du har möjlighet att ångra dig direkt efter att du har lagt din beställning.
Om du ångrar dig efter att din beställning lämnat vårt lager, så har du ångerrätt inom 14 dagar efter beställningen.
Önskar du ångra din beställning, vänligen maila oss på hello@qleantab.com så hjälper vi dig direkt.

Vi erbjuder frifrakt för alla beställningar som överstiger 499kr. All våran frakter är via våra partners klimatkompenserad.

Vi erbjuder olika klimat kompenserade fraktalternativ beroende på vart du bor. Vi erbjuder b la:

Budbee - Box
Budbee - Home
Postnord Varubrev Economy
Early Bird
DHL Service Point

Vi skickar till Sweden, Denmark, Finland, and Norway, och inom kort även till Englad och resterande delar av Europa.

Vår klimatkompenserade Frakt kostar 35 kr för beställningar som understiger 499 kr. För beställningar som överstiger 499 kr erbjuder vi Frifrakt!

Vi har ingen minimi order, du kan köpa så lite eller så mycket du vill.

Vi erbjuder 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Läs mer om den här

För att starta din returprocess, skicka ett mail till hello@qleantab.com

Så snart vi mottagit din retur och kontrollerat den, återbetalar vi pengarna med samma metod som du använde när du betalade.
Det kan ibland ta upp till 7 dagar innan pengarna syns på ditt konto.

Vi erbjuder följande betalningsmetoder: Apple Pay, ShopPay, GooglePay, Klarna, PayPal, Visa, and Mastercard

Du debiteras omgående vid ditt köp av vår betalningsleverantör.

tablet-green.png__PID:bc69b023-3dfc-4201-9b64-fa07ab6d27f0

Produktinformation

Du kan hitta ingredienserna som används på varje produktsida. Alla ingredienser som valts ut för användning i QLEANTABs produkter är inte skadliga för dig, miljön eller vår planet.

Du kan hitta materialsäkerhetsdatabladen (MSDS) för var och en av våra produkter på länkarna nedan.

Ja. Alla våra produkter är tillverkade utan flyktiga organiska föreningar (VOC) och är därför säkra att använda runt barn. Som med alla rengöringsprodukter bör produkterna dock aldrig lämnas inom räckhåll för barn utan tillsyn.

Ja. QLEANTAB produkter använder inga animaliska biprodukter, alla våra ingredienser är veganska och håller på att certifieras.

NEJ! Alla våra råvaror och leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa att de inte förekommit djurförsök i något led, och vi håller på att certifiera våra produkter med Leaping Bunny-certifieringen.

Ja. Varje QLEANTAB-produkt är pH-anpassad för att säkerställa att den är så effektiv som möjligt, baserat på ytan och typen av rengöring den är framtagen för.

Absolut. Om du bara vill köpa QLEANTAB-tabletter kan du hitta dem i refills/relevanta länkar på vår hemsida.

Ja, alla våra produkter består av ingredienser som är 100 % biologiskt nedbrytbara. Dessutom bryts över 90 % av dessa, beroende på produkt, ner biologiskt inom 30 dagar.

Hur använder jag QLEANTABs produkter

Det är en enkel process i tre steg.

  1. Fyll din QLEANTAB-flaska med varmt vatten till precis under flaskhalsen.
  2. Släpp i din QLEANTAB-surfplatta.
  3. Låt det lösas upp i några minuter, lägg till sprayavtryckaren och basen och du är redo att börja rengöra! Du kan se processen i aktion här/länk.

Eftersom QLEANTAB-tabletter är brus-tabletter, se till att du väntar den rekommenderade tiden, beroende på temperaturen på vattnet du använder, för att tabletten ska lösas upp helt innan du skruvar på sprayhuvudet. Om du skruvar på sprayhuvudet för tidigt, kommer det att orsaka en lätt tryckuppbyggnad som kan göra att sprayhuvudet läcker. Om detta skulle hända, för att lösa problemet, skruva av sprayavtryckaren för att släppa ut trycket och skuva sedan tillbaka den.

QLEANTAB-produkter kan lösas i kallt, ljumet eller varmt vatten, och rekommenderade upplösningstider för varje temperatur finns på varje produktsida. Observera att tidpunkten kan variera något beroende på vattnets hårdhet/mjukhet.

Nej, du behöver inte skaka flaksan. Lägg bara i tabletten och vänta den rekommenderade tiden.

Bubblorna du ser kommer från CO2 som frigörs när tabletten löses upp. Det är detta som gör att tabletterna kan lösas upp utan att skaka eller röra om.

När din tablett har lösts upp lägger du till spraytriggern. Eftersom QLEANTAB-tabletter är brusande, se till att du väntar den rekommenderade tiden, beroende på temperaturen på vattnet du använder, för att låta tabletten lösas upp innan du lägger till spraytriggern. Om du lägger till sprayavtryckaren för tidigt, kommer det att orsaka en lätt tryckuppbyggnad som kan göra att sprayavtryckaren läcker. Om detta skulle hända, för att lösa problemet, skruva helt enkelt av sprayavtryckaren för att låta ansamlingen försvinna och byt sedan ut den.

Hur länge din QLEANTAB-produkt håller beror på hur ofta du använder den, storleken på ditt hem och familj och liknande överväganden. Som ett riktmärke bör din flaska hålla lika länge som traditionella 500 ml sprayrengöringsprodukter.

Varje upplöst QLEANTAB rengöringsprodukttablett ger 500 ml rengöringsmedel.

En QLEANTAB rengöringsprodukt tablett bör användas i våra oändligt återanvändbara flaskor.

Ja. Vi rekommenderar att du sköljer ur din QLEANTAB-flaska med rent vatten innan du fyller på den med färskt vatten och en ny tablett.

Våra flaskor är tillverkade av 100 % återvunnet aluminium och har designats för att vara robusta och hållbara. Du bör kunna återanvända dina flaskor i det oändliga (och till och med ge dem till dina barn!)

QLEANTAB-flaskorna skickas tomma för att undvika miljökostnaderna för att transportera vatten runt om i världen. Fyll helt enkelt din flaska med kranvatten när du är redo att använda den.

Ja, det kan du, även om vi rekommenderar att du använder våra oändligt återanvändbara flaskor när din tomma flaska inte längre fungerar, eftersom dessa har designats speciellt för användning med våra produkter. Tillverkade av 100 procent återvunnet aluminium, kommer de inte att böjas, gå sönder eller spricka, och kan användas och återanvändas för alltid.

Våra flaskor är inte märkta med produktinformation för att ge dig friheten att välja de färger som passar ditt utrymme bäst!

tablet-green.png__PID:bc69b023-3dfc-4201-9b64-fa07ab6d27f0

Förpackningsinformation

Ja. Våra oändligt återanvändbara flaskor är också oändligt återvinningsbara om det behövs. Våra tabletter och fraktförpackningar är också återvinningsbara, och om möjligt redan tillverkade av återvunnet material.

QLEANTAB tabletter är förpackade i BOPP-folie för att skydda dem från luft och fukt och säkerställa att produkterna når dig under perfekta förhållanden. BOPP-folien är helt återvinningsbar och kan återvinnas flera gånger utan att förlora sina egenskaper.

Om oss

QLEANTAB tillverkar vardagsprodukter som gör mindre skada på dig och vår planet. Alla våra produkter är framtagna internt av ingredienser som inte är giftiga för vår planet och säkra för dig. Vi har börjat med rengöringsprodukter, för (oavsett om vi gillar det eller inte) städar alla, varje dag!

QLEAN NATION är QLEANTABs systerstiftelse. Fokuserat på att vända en del av skadorna på vår planet till plast, vatten och luftföroreningar, finansieras QLEAN NATION genom försäljning av QLEANTAB-produkter, där varje QLEANTAB-produkt som säljs bidrar direkt till QLEAN NATION-initiativ. QLEAN NATION är gemenskapsledd. Om du är intresserad av att gå med i vår QLEAN (r)evolution, registrera dig här/länk.

QLEANTAB och QLEAN NATION:s mål är att hjälpa alla att gå en mer hållbar väg och lämna vår planet bättre än vi hittade den. Det är därför våra produkter inte innehåller någon engångsplast, giftiga kemikalier eller onödigt avfall, och varför varje produkt vi säljer bidrar till att städa upp de befintliga föroreningarna på land och i haven.

QLEANTAB-produkter kan för närvarande köpas här på qleantab.com. De kommer också att finnas tillgängliga på utvalda onlinemarknadsplatser och i stormarknader inom kort.

Du kan gå med i QLEAN (r)evolution eller ta reda på mer om QLEAN NATION här/länk. hello@qleantab.com

QLEANTABs produkter tillverkas i EU.

Vi uppskattar verkligen din åsikt. Var snäll och skicka ett meddelande till oss påhello@qleantab.com

För att minimera vårt miljöavtryck och kunna arbeta med de bästa människorna, oavsett var de befinner sig, har QLEANTAB inga kontor. Vårt team arbetar på distans från olika platser, men vår logistik- och lageravdelning är baserad i Norrköping, Sverige.

Ja. Vänligen maila sales@qleantab.com med eventuella frågor.

tablet-green.png__PID:bc69b023-3dfc-4201-9b64-fa07ab6d27f0