QLEANTAB Produktrecension, hur man använder våra produkter på bästa sätt?

QLEANTAB Produktrecension, hur man använder våra produkter på bästa sätt? - QLEANTAB®

När det gäller hållbar hemstädning är valet av rengöringsprodukter av största vikt. QLEANTAB har gjort ett åtagande för att erbjuda miljövänliga och effektiva alternativ. I den här produktrecensionen kommer vi att ta en närmare titt på några av QLEANTAB’s populära produkter och dela våra bästa tips för att använda dem på ett sätt som är både effektivt och miljövänligt.

QLEANTAB köks rengöring / all rengöring

Miljövänligt: 100 % biologiskt nedbrytbara ingredienser, Veganska, inga djurförsök. Inget vatten transporteras, skonsamma ingredienser för hem, barn och husdjur. 

Effektivitet: Funkar utmärkt på dem flesta ytor och färger. Kök, golv, vaser, kaffemaskinen, spisen, ugnen, kylskåpet och frysen. Den vackra aluminiumflaskan kan stå framme och användas regelbundet. 

Användningstips: Spraya på svåra kaffefläckar, låt det stå 30 sekunder och torka. Funkar även på vissa tyger, skor. Sprayhuvudet kan användas 360 grader, vilket innebär oavsett hur du vänder den så fungerar den. Barnen hemma kan lära sig städa och älskar när det inte luktar starkt eller känns farligt.

QLEANTAB Badrums rengöring

Miljövänligt: 100 % biologiskt nedbrytbara ingredienser, Veganska, inga djurförsök. Inget vatten transporteras, skonsamma ingredienser för hem, barn och husdjur.

Effektivitet: Funkar utmärkt på alla ytor i duschen. Toalettsits, handfat, kranar, golv och duschmunstycken. Ger en svag doft av grapefrukt, och sticker inte i ögon eller näsa.

Användningstips: Lär barnen att använda efter varje toalettbesök, på så sätt blir det enklare att hålla toaletten fräsch.

QLEANTAB glas och speglar

Miljövänligt: 100 % biologiskt nedbrytbara ingredienser, Veganska, inga djurförsök. Inget vatten transporteras, skonsamma ingredienser för hem, barn och husdjur.

Effektivitet: fungerar på de flesta glas, trots att man inte använder alkohol eller ammoniak. 

Användningstips: Spraya bara lite och torka med en fiberduk. Då det finns många sorters glastyper, kan det ibland lämna liten tunn hinna på vissa. Det är oftast duken man använder som man ska experimentera med.

De flesta människor tycker att det är jobbigt att städa, medan andra älskar städning och vi kan se på olika kanaler hur det blivit en trend att visa olika tips och tricks på olika ingredienser som används, metoder och framför allt roliga inspirerande videor. Genom att använda QLEANTAB’s produkter och följa våra användningstips kan du uppnå en rent hem, ha ett rent samvete och vi alla få en ren planet. Det kallar vi miljövänlig hemstädning.

Är naturliga produkter lika effektiva? Naturliga rengöringsmedel av olika slag har minst lika bra effekt om inte bättre än traditionella kemikalier

Varför finns inte produkter på Ica?  I många år har stora företag etablerat en stark närvaro i butikshyllan globalt, samma sak med livsmedel och andra kategorier. Vi ser fler och fler butiker anamma hållbarhet och fler och fler konsumenter efterfrågar hållbara alternativ i deras lokala butiker.

Vad är fördelarna med att använda Miljövänliga / refill? det finns många fördelar, men den främsta kanske är att traditionella produkter innehåller till 90% vatten. Varför transportera vatten runt jordklotet när det finns i kranen. Vad är bäst för miljön? Frakta 500ml vatten eller en tablett som väger 5 gram? Ja det blir enkel matematik.

Vilka hållbara städ produkter erbjuder QLEANTAB?  QLEANTAB erbjuder ett utbud av produkter som är 100% biologiskt nedbrytbara, veganska och helt naturliga. Inga skadliga kemikalier används vilket är skonsamt för hemmet, människorna och planeten. Vi har Köksrengöring, glasrengöring och badrums rengöring.