OM OSS

Eko-Rengöringsvisionärer,
QLEANTAB-sagan

En ledare inom hållbara rengöringslösningar
och miljöansvar.

I hjärtat av vår strävan efter en renare, grönare värld föddes QLEANTAB. Historien börjar med en familjs insikt under nedstängningen - en tid för eftertanke och förvandling. Grundaren Philip, tillsammans med sin familj på fem personer, befann sig ifrågasättande om hur deras rengöringsrutiner påverkade både deras omedelbara omgivning och planeten som helhet.

Vändpunkten kom under en rutinmässig städning, där ansamlingen av plastflaskor väckte oro. Det var då Philip's äldste son, en passionerad förespråkare för bevarande av vilda djur, uppmärksammade de miljömässiga konsekvenserna av deras rengöringsval. Insikten slog dem: konventionella rengöringsmetoder, fulla av gifter och överdriven plast, påverkade inte bara

Genom att upptäcka den överflödiga mängden plastavfall som används i produktionen av skönhetsprodukter insåg Ashlee sin egen dröm om att kunna designa ett helt hållbart skönhetsvarumärke, börjandes med produktförpackningar.

QLEANTABs Mission Grönt Leverne Renare Hem, Ljusare Framtid

  • Återanvändbara Aluminiumflaskor
  • Kraftfulla Naturliga Ingredienser
  • Hållbar Minimal Förpackning
  • QLEAN NATION
    Bidrag
  • Ren Vegansk Utmärkelse

Inuti Tabletterna Släpps Miljövänlig Rengöringskraft Lös

I varje städskåp finns kemikalier som skadar vår planet, men också helt ofarliga kemikalier. QLEANTAB innehåller endast den planetvänliga sorten. Men de är fortfarande lika effektiva mot gårdagens pastasås och morgondagens leriga fotbollsskor. Vi har hittat den perfekta pH-nivån för att ta hand om vardaglig smuts utan några spår av giftiga kemikalier. Samtidigt ger de himmelska dofterna den där fräscha känslan som inte får dina ögon att vattnas.

Och allt detta packat i en brustablett som väger mindre än en bläckpennskula.

Varför är det viktigt? Jo, vanliga rengöringsprodukter består till cirka 80% av vatten. Det betyder att vi slösar plast, ökar koldioxidutsläppen och skickar något vi alla har gott om hemma. Våra produkter kommer i tablettform som löses upp i vatten. Resultatet? Säkra rengöringsprodukter som gör jobbet, luktar gott och skyddar vår planet.

Våra Värderingar

Hållbarhet

Transparens

Innovation

Hållbarhet Framför Allt

Långsiktighet i Miljövänliga Aluminiumflaskor

Hållbar Innovation: Förändra Rengöringsmetoder med QLEANTAB:s Långvariga och Miljövänliga Aluminiumflaskor.

QLEANTAB:s aluminiumflaskor förkroppsligar långvarig kvalitet. Medvetet utformade för hållbarhet överträffar de sina glas- och plastmotsvarigheter. Lätta, hållbara och tillverkade av återvunnet aluminium minimerar dessa flaskor miljöpåverkan.

Omfamna hållbarhet med 25-års garanti, ett bevis på vårt åtagande för bestående värde. Höj din rengöringsupplevelse samtidigt som du gör en varaktig inverkan på planeten med QLEANTAB:s genomtänkta och miljövänliga aluminiumflaskor. Gå med oss i resan mot en renare värld och en grönare framtid.

Våra Värderingar

Ingredienser som skadar naturen

Giftiga kemikalier

Irriterande eller cancerframkallande ämnen

Engångsplastflaskor

Vatten

Lockdowns, små händer och en förkärlek för dinosaurier

Hej, jag är Philip, grundaren av QLEANTAB och QLEAN NATION. Mitt i det dagliga livets rytm med fem familjemedlemmar, fick pandemilåsningen oss att se verkligheten i ögonen. Oändliga städningssessioner väckte frågor om den miljömässiga påverkan av traditionella produkter.

Att bevittna vår sons oro för vilda djur och den växande högen med plastflaskor ledde till QLEANTAB. Vår familjs resa mot hållbarhet har bara börjat, och vi bjuder in dig att följa med oss på denna meningsfulla väg.