Hållbarhet är vår drivkraft

För oss, för dig, för vår planet

Vårt åtaganden till FN:s SDGs

Allt från tillverkningen av våra produkter till våra förpackningar, vår verksamhet och logistik. Allt vi gör reflekterar vårt engagemang. Att lämna vår planet grönare än vi hittade den.

Tillverkade av 100 % biologiskt nedbrytbara ingredienser, QLEANTABs produkter förorenar inte miljön. QLEANTABs produkter uppfyller de strängaste miljö- och hälsostandarderna.

Alla våra förpackningar är återvinningsbara och där det är möjligt FSC-certifierade. Våra flaskor är tillverkade av återvunnen aluminium och våra produkter sparar genom design planetens resurser.

Med produkter som bara väger några gram är QLEANTABs CO2-utsläpp extremt låga jämfört med traditionella rengöringsprodukter.

Hur vi arbetar, hur vi utvecklas

  • Alla våra leverantörer och partners delar vår vision, våra värderingar och följer vår uppförandekod. Har tydliga hållbarhetsmål och certifieringar. Vi planerar att se till att deras leverantörer och partners också har det.
  • Vi har börjat mäta vårt CO2 avtryck för SCOPE 1/2/3 och utvecklar en tydlig CO2-reduktionsstrategi.
  • Våra förpackningar är för närvarande 100% lätt återvinningsbara. Vi strävar efter att tillverka de av 100% återvunna material.