Ångerrätt & frakt

Frakt

Alla beställningar skickas omgående på vardagar. Beställningar som tas emot under helgen kommer att skickas nästkommande vardag. Varje order som skickas av QLEANTAB klimatkompenseras genom våra logistikpartners.

Fraktmetoder & Kostnader

QLEANTAB erbjuder för närvarande klimatkompenserad frakt till Sverige, Danmark, Norge och Finland genom Budbee, DHL, Early Bird och Postnord. I Danmark är Bring Up Parcel också tillgängligt, liksom Posti Postal Parcel i Finland. Alla prenumerationsprodukter skickas via Postnord.

För ovanstående länder är våra fraktavgifter för alla beställningar under 499kr är:

  • 35kr för kit
  • 25kr för påfyllning
  • Alla beställningar över 499kr i värde ger dig fri frakt.
  • Beroende på var du befinner dig bör du få dina produkter inom 3-7 arbetsdagar.

Returer & Återbetalningar

Vi vill att du ska vara helt nöjd med dina produkter. Om du av någon anledning inte är det, erbjuder QLEANTAB en 30-dagars återbetalningspolicy.

Det betyder att du har 30 dagar på dig från inköpsdatumet på dig att returnera dina produkter och få full återbetalning. För att vara berättigad till retur måste dina produkter vara i samma skick som du fick dem, oanvända, i originalförpackning och med inköpsbevis.

För att starta en retur, eller om du har några frågor om en retur, kontakta oss via vårt kundtjänstcenter eller maila oss på hello@qleantab.com så skickar vi instruktioner till dig och hjälper dig vidare därifrån.

Skador och problem

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan bedöma problemet och lösa det åt dig så snabbt som möjligt.

För alla andra frågor, vänligen kontakta oss på hello@qleantab.com