För vår planet och en ljusare framtid.

Engagera dig i QLEAN NATION och förstärk din miljöpåverkan med QLEANTAB

Gå med i QLEAN NATION och ta steget mot en hållbar framtid med QLEANTAB. Som medlem i vår gemenskap spelar du en aktiv roll i att främja miljövänliga initiativ. Våra QLEANTAB-produkter är designade för att minska miljöpåverkan och ge varje användare möjligheten att bidra till en grönare planet. Genom ditt engagemang bidrar du till bestående förändringar, vilket säkerställer en renare och mer hållbar värld för framtida generationer.

Främja hållbarhet genom innovation

QLEAN NATION har sina rötter i QLEANTAB, vårt systerbolag och vår drivkraft.

Som en del av QLEAN-familjen sträcker sig vårt engagemang bortom att erbjuda miljövänliga produkter. Genom QLEAN NATION tar vi ett aktivt steg för att minska plast-, luft- och vattenföroreningar och omvandla dessa miljöhot till positiva handlingar. Vi inspirerar människor i alla åldrar att anta en hållbar livsstil i harmoni med vår natur.

Upptäck våra initiativ som Planet Hero Awards, som stödjer unga innovatörer, och Eco Camp, som engagerar ungdomar i miljöfrågor. Med våra QLEAN NATION Retail Partnerships och CSR-samarbeten gör vi ett betydande avtryck för att förbättra planetens hälsa och välmående.

Bli en del av vår resa mot en renare och grönare framtid. Gå med i QLEAN NATION idag.

Miljöengagemang

Vi förespråkar planetens välmående genom innovativa lösningar och utbildning.

Hållbar Livsstil

Vi främjar miljömedvetna val för individer och samhällen.

Samhällsengagemang

Vi främjar ett globalt nätverk av likasinnade individer engagerade för en renare miljö.

Företagsansvar

Vi samarbetar med företag för att driva positiva miljöförändringar.

Börja ditt QLEAN-äventyr med oss!

Ge dig ut på ditt QLEAN-äventyr med oss! Anslut dig till oss för att bevara vår planet genom miljövänliga projekt och initiativ. Tillsammans gör vi en positiv påverkan på miljön för en hållbar framtid.

Investera i din framtid

Ta det första steget mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Planet Hero Awards

Varje år erbjuder vi Planet Hero Awards, en tävling öppen för alla ungdomar mellan 15 och 18 år i Sverige. Priset riktar sig till dem som har en miljövänlig affärsidé, produkt, uppfinning eller koncept.

Vi ger deltagarna möjligheten att vinna finansiellt stöd och få hjälp att kommersialisera sin idé, med fokus på tre centrala områden: samhällsnytta, planetens välbefinnande och ekonomisk hållbarhet.

Vårt mål är att inspirera unga att förverkliga sina visioner genom att erbjuda vägledning och stöd på deras resa mot att göra en positiv skillnad för världen.

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.

  • Enkel och kostnadsfri ansöknings- och inskickningsprocess

  • Mentorskap erbjuds till alla finalister

  • En vinnare kommer att väljas ut, med ytterligare priser som tilldelas för Innovation och Påverkan.

  • Vinnarna kommer att få löpande affärsrådgivning och stöd, samt ekonomiskt stöd.

Vill du bli en av våra Planet Hjältar?

Vi samarbetar med 'planetens hjältar' över hela världen och erbjuder dig möjligheten att vinna ett exklusivt pris!

Vårt QLEAN NATION Eco Camp är en transformerande upplevelse utformad för barn och ungdomar mellan åldrarna
13 till 17 år. Här erbjuder vi en berikande, rolig och utbildande resa som går utöver traditionella läger.

Vad vi Erbjuder

Fördjupa dig i naturen, få insikt om miljön på vår unika lägerplats, vilket främjar en djupare koppling till miljön och bevarandet.

Engagera dig i praktiskt lärande genom aktiviteter och workshops som lär ut praktiska metoder för att effektivt bevara vår naturliga värld.

Främja miljöansvar, ge ungdomar möjlighet att bli miljömedvetna ledare och forma en hållbar framtid för kommande generationer.

Redo att ansluta dig till äventyret?

Anmäl dig här för att säkra din plats och ge dig ut på en resa som inte bara kommer att berika din förståelse för miljön, utan också skapa livslånga minnen.

Eco Camp

QLEAN NATION
Eco Adventure Camp

Välkommen till WeQlean

Vårt initiativ för att ge tillbaka till samhället.

Vi förstår att inte alla har möjlighet att bekosta professionella hemstädtjänster. Det är här vi kommer in i bilden genom att erbjuda gratis hemstädning för 1-2 familjer i behov varje månad.

Vi tror att ett rent och välskött hem kan göra skillnad i någons liv, och vi är engagerade i att göra det till verklighet för familjer i behov. Se på det som vårt sätt att göra en positiv skillnad - med ett rent hem åt gången.