Ofta Ställda Frågor

Du kan spåra din beställning via länken som skickas i din beställningsbekräftelse via e-post.

Beställningar skickas klockan 12.00 dagligen från våra lager, och du bör räkna med att få dem inom tre dagar.

Din beställning kommer att behandlas så snart den har lagts, så avbokningar är vanligtvis endast möjliga direkt efter att du har lagt din beställning. Om du vill avbryta efter denna tidpunkt har du all rätt att göra det inom 14 dagar efter beställningen. I den här situationen, vänligen maila oss på hello@qleantab.com så hjälper vi dig direkt.

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 499kr. Eftersom all vår frakt är klimatkompenserad genom våra logistikpartners erbjuder vi för närvarande inte fri frakt för beställningar under detta belopp.

Vi erbjuder en rad klimatkompenserade fraktalternativ beroende på var du befinner dig. För Sverige erbjuder vi: Budbee - Box Budbee - Home Early Bird DHL Service Point Postnord Untracked Letter (endast för refill)

Vi skickar för närvarande till Sverige, Danmark och Finland och kommer inom kort att påbörja leveranser till Norge och Storbritannien, med resten av Europa att följa snart efter.

Vi tar ut en fast avgift på 35kr för klimatkompenserad frakt för beställningar under 499kr, var som helst i Sverige. Andra fraktalternativ kan vara tillgängliga vid utcheckningen, beroende på var du befinner dig.

Nej, det finns inget minsta beställningsbelopp.

Vi erbjuder 30 dagars retur- och återbetalningspolicy för alla produkter. Läs mer på Returpolicy

För att initiera en återbetalning, vänligen kontakta vårt kundcenter eller maila hello@qleantab.com

Så snart vi fått din retur kommer vi att kontrollera varorna och återbetala köpeskillingen, enligt ditt valda betalningssätt, inom en vecka. Observera att det kan ta några dagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto, beroende på hur snabbt din betaltjänstleverantör behandlar återbetalningen.

Vi accepterar följande betalningsmetoder: Apple Pay, ShopPay, GooglePay, Klarna, PayPal, Visa och Mastercard

Din betalning kommer att debiteras automatiskt vid beställning av våra betalningsleverantörer.

Du kan hitta ingredienserna som används på varje produktsida. Alla ingredienser som valts ut för användning i QLEANTABs produkter är inte skadliga för dig, din miljö eller vår planet.

Du kan hitta materialsäkerhetsdatabladen (MSDS) för var och en av våra produkter på länkarna nedan.

QLEANTAB-Citrus-All-Purpose-Kitchen-Kök-SDS-11-22

QLEANTAB-Grapefruit-Bathroom-Badrum-SDS-11-22

QLEANTAB-Elderflower-Rhubarb-GlassMirrow-Glas-Spegel-SDS-11-22

Ja. Alla våra produkter är formulerade utan flyktiga organiska föreningar (VOC) och är därför säkra att använda runt barn. Som med alla rengöringsprodukter bör produkterna dock aldrig lämnas inom räckhåll för barn utan tillsyn.

Även om våra tabletter aldrig bör lämnas inom räckhåll för barn eller husdjur, har de alla formulerats utan flyktiga organiska föreningar (VOC) och är därför säkra att använda runt husdjur och djur.

Ja. QLEANTAB produkter använder inga animaliska biprodukter, och alla våra ingredienser är veganska och håller på att certifieras.

Ja. Alla våra råvaror och leverantörer är noggrant utvalda för att säkerställa att de är fria från grymhet, och vi håller på att certifiera våra produkter med Leaping Bunny-certifieringen.

Ja. Varje QLEANTAB-produkt är pH-balanserad för att säkerställa att den är så effektiv som möjligt, baserat på ytan och typen av rengöring den är framtagen för.

Absolut. Om du bara vill köpa QLEANTAB-surfplattorna kan du hitta dem i refills/relevanta länkar på vår hemsida.

Våra kökstabletter ska vara gula, men vi tog bort pigmentet vi valt för detta eftersom det inte uppfyllde våra ekostandarder. Vi har nu hittat ett 100% ekopigment, och snart är våra Kökstabletter gula igen.

Det är en enkel process i tre steg.

  1. Fyll din QLEANTAB-flaska med varmt vatten till precis under flaskhalsen.
  2. Släpp in din QLEANTAB-surfplatta.
  3. Låt det lösas upp i några minuter, lägg till sprayavtryckaren och basen och du är redo att börja rengöra!

Eftersom QLEANTAB-tabletter är brusande, se till att du väntar den rekommenderade tiden, beroende på vilken temperatur vattnet du använder, för att låta tabletten lösas upp innan du lägger till spraytriggern. Om du lägger till sprayavtryckaren för tidigt, kommer det att orsaka en lätt tryckuppbyggnad som kan göra att sprayavtryckaren läcker. Om detta skulle hända, för att lösa problemet, skruva helt enkelt loss sprayavtryckaren för att låta ansamlingen försvinna och byt sedan ut den.

QLEANTAB-produkter kan lösas i kallt, varmt eller varmt vatten, och rekommenderade upplösningstider för varje temperatur finns på varje produktsida. Observera att tidpunkten kan variera något beroende på vattnets hårdhet/mjukhet.

Det finns ingen anledning att skaka eller röra när du löser upp tabletten. Låt det helt enkelt lösas upp under den rekommenderade tiden.

Bubblorna du ser kommer från CO2 som frigörs när tabletten löses upp. Det är detta som gör att tabletterna kan lösas upp utan att skaka eller röra om.

När din tablett har lösts upp lägger du till spraytriggern.

Eftersom QLEANTAB-tabletter är brusande, se till att du väntar den rekommenderade tiden, beroende på vilken temperatur vattnet du använder, för att låta tabletten lösas upp innan du lägger till spraytriggern. Om du lägger till sprayavtryckaren för tidigt, kommer det att orsaka en lätt tryckuppbyggnad som kan göra att sprayavtryckaren läcker. Om detta skulle hända, för att lösa problemet, skruva helt enkelt loss sprayavtryckaren för att låta ansamlingen försvinna och byt sedan ut den.

Hur länge din QLEANTAB-produkt håller beror på hur ofta du använder den, storleken på ditt hem och familj och liknande överväganden. Som ett riktmärke bör din flaska hålla lika länge som traditionella 500 ml sprayrengöringsprodukter.

Varje upplöst QLEANTAB rengöringsprodukttablett ger 500 ml rengöringsmedel.

En QLEANTAB rengöringsprodukt tablett bör användas i våra oändligt återanvändbara flaskor.

Ja. Vi rekommenderar att du sköljer ur din QLEANTAB-flaska med rent vatten innan du fyller på den med färskt vatten och en ny tablett.

Våra flaskor är tillverkade av 100 % återvunnet aluminium och har designats för att vara robusta och hållbara. Du bör kunna återanvända dina flaskor i det oändliga (och till och med ge dem till dina barn!)

QLEANTAB-flaskorna skickas tomma för att undvika miljökostnaderna för att transportera vatten runt om i världen. Fyll helt enkelt din flaska med kranvatten när du är redo att använda den.

Ja, det kan du, även om vi rekommenderar att du använder våra oändligt återanvändbara flaskor när din tomma flaska inte längre fungerar, eftersom dessa har designats speciellt för användning med våra produkter. Tillverkade av 100 procent återvunnet aluminium, kommer de inte att böjas, gå sönder eller spricka, och kan användas och återanvändas för alltid.

Våra flaskor är inte märkta med produktinformation för att ge dig friheten att välja de färger som passar ditt utrymme bäst!

Ja. Våra oändligt återanvändbara flaskor är också oändligt återvinningsbara om det behövs. Våra tabletter och fraktförpackningar är också återvinningsbara, och när det är möjligt redan tillverkade av återvunnet material.

QLEANTAB tabletter är förpackade i BOPP-folie för att skydda dem från luft och fukt och säkerställa att produkterna når dig under perfekta förhållanden. BOPP-folien är helt återvinningsbar och kan återvinnas flera gånger utan att förlora sina egenskaper.

QLEANTAB tillverkar vardagsprodukter som gör mindre skada på dig och vår planet. Alla våra produkter är framtagna internt av ingredienser som inte är giftiga för vår planet och säkra för dig. Vi har börjat med rengöringsprodukter, för (oavsett om vi gillar det eller inte) städar alla, varje dag!

QLEAN NATION är QLEANTABs systerstiftelse. Fokuserat på att vända en del av skadorna på vår planet till plast, vatten och luftföroreningar, finansieras QLEAN NATION genom försäljning av QLEANTAB-produkter, där varje QLEANTAB-produkt som säljs bidrar direkt till QLEAN NATION-initiativ. QLEAN NATION är gemenskapsledd.

QLEANTAB och QLEAN NATION:s mål är att hjälpa alla att gå en mer hållbar väg och lämna vår planet bättre än vi hittade den. Det är därför våra produkter inte innehåller någon engångsplast, giftiga kemikalier eller onödigt avfall, och varför varje produkt vi säljer bidrar till att städa upp de befintliga föroreningarna på land och i haven.

QLEANTAB-produkter kan för närvarande köpas här på qleantab.com. De kommer också att finnas tillgängliga på utvalda onlinemarknadsplatser och i stormarknader inom kort.

Du kan gå med i QLEAN (R)evolution eller ta reda på mer om QLEAN NATION genom att maila hello@qleantab.com

QLEANTABs produkter tillverkas i EU.

Vi vill gärna höra din feedback. Vänligen maila oss på hello@qleantab.com

För att minimera vårt miljöavtryck och kunna arbeta med de bästa människorna, oavsett var de befinner sig, har QLEANTAB inga kontor. Vårt team arbetar på distans från olika platser, men vår logistik- och lageravdelning är baserad i Sverige.

Ja. Vänligen maila sales@qleantab.com med eventuella frågor.